Vier het leven

Het hele leven is een geschenk van God.

Onze geboorte, onze kennis, onze spierkracht, adem, ouders, familie, vrienden, medemensen, een veilig en welvarend land, werk, de natuur, alles hebben we gekregen. Dat mag gevierd worden. Dat vieren we samen omdat we allemaal kinderen van één Vader zijn, omdat we allemaal Jezus willen volgen en van Hem de Heilige Geest gekregen hebben.

Daarom zijn er allerlei soorten liturgievieringen, aangepast aan omstandigheden en wensen: Taizévieringen, oecumenische vieringen, eucharistievieringen, kinderwoorddiensten, tienerwoorddiensten, rozenkransgebed, lof, familievieringen, vieringen van verzoening en natuurlijk sacramentele vieringen zoals doop-, huwelijks- en vormselvieringen.

Willekeurig nieuwsbericht

Kerkbericht