Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Leer God kennen

Geloven begint met een persoonlijke ontmoeting met God, door ontmoeting met andere gelovigen, door in de bijbel te lezen, een ingrijpende gebeurtenis in het leven of bijzondere ervaringen. Maar hebben we God eenmaal echt ontmoet, dan ontstaat er vanzelf een verlangen Hem beter te leren kennen. Daarvoor biedt de parochie elk jaar een heel catechetisch programma voor jong en oud: lezingen, gespreksavonden, studiebijeenkomsten, gastsprekers, kinderclub, ouderavonden en voorbereidingsavonden op het ontvangen van een sacrament. U kan hierbij denken aan de doop, de eerste Heilige Communie, het Heilig Vormsel, de Biecht, het Huwelijk.

Nieuw wordt de verdieping van de zondagse liturgie met de Catechismus van de Katholieke kerk.

Binnenkort komt er ook de voorbereidingsmateriaal op onze website voor de Eerste Heilige Communie, het Helig Vormsel en het huwelijk.

Willekeurig nieuwsbericht

NLdoet 2021

NLdoet 2021 28 Apr 2021

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.