Pastoraal woord

Welkom op onze website. Een van de manieren om in contact te komen met onze geloofsgemeenschap. Op deze site willen we u kennis laten maken met de parochie Christus Koning. U vindt praktische informatie over onze organisatie, over hoe u mee kunt doen bij verschillende activiteiten. We laten u zien wanneer er vieringen zijn, in welke kerken en wie daarin zullen voorgaan. We geven achtergrondinformatie over de sacramenten en hun betekenis. Ook willen we u inspiratie bieden. Gewoon even een paar woorden ter bemoediging, ondersteuning, bezinning. Dit vindt u in het Pastoraal woord.