Kinderclub

Basisschool kinderen zijn vaak dol op verhalen. De Bijbel staat er ook vol van.
Binnen onze Christus Koning parochie wordt een kindercatechese project verzorgd. We komen 1x per vier weken bijeen om te luisteren naar de verhalen van Jezus. In de Willem Huygenszaal, Noordeindseweg 102; Berkel Rodenrijs op woensdagmiddag om 13.50 uur.

Over de Bijbelverhalen gaan we met de kinderen in gesprek en mogen ze vragen stellen. De middagen starten we met wat limonade drinken en lekkers. We luisteren naar wat hen bezighoudt. Vervolgens gaan we rond de tafel zitten, iedereen mag een kaarsje aansteken als gebedsvorm. Door de begeleiding wordt ook extra aandacht geschonken aan gebed en de kerkelijke rituelen.

Op werkvellen worden er spelletjes, puzzels en knutselwerkjes over het thema aangeboden en er is ruimte voor sport en spel. Onze doelgroep zijn kinderen van groep 4 t/m groep 7.

Als bijdrage voor gebruikte materialen zijn de kosten per jaar: 7,50 euro.

adveniat.JPGkindergroep1.JPGkindergroep_tekeningen.JPG

Alle kinderen die geïnteresseerd zijn in Bijbelse verhalen en hun 1e Heilige communie doen zijn welkom op de kennismakingsbijeenkomst van woensdag 24 juni om 13.50 uur in de Willem Huygenszaal, Berkel Rodenrijs.

We gaan het hebben over Pinksteren. Een van de pastors is ook aanwezig.

De komende kinderclubs kunt u vinden in het Activiteitenoverzicht.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden:

• Mocht uw kind interesse hebben, stuur u dan een mailtje naar joke@laan-online.nl of per telefoon op 0180-633075.
  • Datums: 4 bijeenkomsten in het najaar (4 september, 2 en 30 oktober en 28 november 2019) en 5 bijeenkomsten in het voorjaar (15 januari, 12 februari, 11 maart, 15 april en 24 juni 2020), woensdagmiddagen van 13:50 tot 15:30 uur.
  • Voor het schooljaar 2019/2020 zoeken we vrijwilligers om te assisteren op bovengenoemde data.
  • Locatie: in de Willem Huygenszaal, Noordeindseweg 102, Berkel & Rodenrijs.
  • Kosten: Als bijdrage voor gebruikte materialen wordt 7,50 euro gevraagd.

Willekeurig nieuwsbericht

Pastoraal werker gevonden