Kinderclub

Basisschool kinderen zijn vaak dol op verhalen. Wist u dat de Bijbel er ook vol van staat. Binnen onze Christus Koning parochie wordt een kindercatechese project verzorgd in Berkel & Rodenrijs. We komen 1x in de 4 weken bij elkaar om te luisteren naar de verhalen van Jezus. Over zijn boodschap gaan we met de kinderen in gesprek en mogen ze vragen stellen. Door de begeleiding wordt extra aandacht geschonken aan gebed, kerkelijke rituelen er zijn spelletjes, puzzels en knutselwerkjes over het behandelde thema en ruimte voor sport en spel. Doelgroep zijn kinderen van groep 4 tot en met groep 7.

adveniat.JPGkindergroep1.JPGkindergroep_tekeningen.JPG

De komende kinderclubs kunt u vinden in het Activiteitenoverzicht.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden:

• Mocht uw kind interesse hebben, stuur u dan een mailtje naar joke@laan-online.nl of per telefoon op 0180-633075.
  • Datums: 4 bijeenkomsten in het najaar (4 september, 2 en 30 oktober en 28 november 2019) en 5 bijeenkomsten in het voorjaar (15 januari, 12 februari, 11 maart, 15 april en 24 juni 2020), woensdagmiddagen van 14:00 tot 15:30 uur.
  • Voor het schooljaar 2019/2020 zoeken we vrijwilligers om te assisteren op bovengenoemde data.
  • Locatie: in de Willem Huygenszaal, Noordeindseweg 102, Berkel & Rodenrijs.
  • Kosten: Als bijdrage voor gebruikte materialen wordt 7,50 euro gevraagd.