Alpha Follow-up

Voor wie aan de Alpha-cursus heeft deelgenomen wordt dit jaar weer een follow up georganiseerd. Het thema van het nieuwe seizoen zal zijn: Twitteren met God. Het boek bevat vragen die ooit door jongeren werden gesteld en allerlei korte antwoorden in de vorm van een tweet bericht. De vragen kunnen helpen bij het ontdekken van basiskennis over het geloof op grond van wat de Bijbel en de Kerk daarover zeggen. Thema’s die aan de orde komen zijn o.a. God en schepping, wat doet Jezus voor ons en wat doet de Heilige Geest, Maria en engelen, de Kerk, gebed en liturgie, en het leven als christen.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden:

• Elaine van der Linde, Alphafollowupchristuskoning@gmail.com of 06-43167531.
  • Datums: vanaf woensdag 5 september 2018 om de week (woensdagavonden in de even weken). Vanaf 19:30 staat de koffie klaar, om 22:00 uur sluiten we af.
  • Locatie: Pijnacker parochiehuis, bovenzaal