Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Alphacursus

De gratis Alpha-cursus is een laagdrempelige oecumenische cursus over de kernpunten van het geloof. Tijdens de cursusavonden draait alles om ontmoeting, uitleg en gezamenlijke gesprekken. Elke bijeenkomst begint met een gezamenlijke maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt een inleiding op het wekelijks veranderde thema (een uitgangspunt van het christelijk geloof). Aansluitend is er gelegenheid om onder leiding van een gespreksleider in kleine groepen de eigen gedachten uit te wisselen. Alle vragen die in u leven en aansluiten op het gekozen thema kunnen gesteld worden. Het uiteindelijke doel van de Alpha-cursus is dat mensen tot een levende relatie met God door Jezus Christus komen. De deelnemers aan een Alpha-cursus gaan op weg. Zij gaan op zoek naar de betekenis van het christelijk geloof.

Voor wie?

De Alpha-cursus is er voor jong en ‘oud’ en dus toegankelijk voor iedereen. Bijvoorbeeld voor mensen die iets meer willen weten van het christelijk geloof, die pas christen zijn geworden of die hun wortels van hun geloof (nog) eens willen doornemen.

De Alpha gaat weer van start in het najaar van 2021.

In de parochiezaal van de Sint Willibrord, Smitshoek 120 te Bergschenhoek.

Dinsdagavond 14 september 2021 om 20.00 uur start de 21ste keer

Data andere avonden zijn 21, 28 september en 5, 12, 19, 26 oktober en 9, 16, 23 en 30 november en zaterdag 30 oktober.

Contactpersoon is Jan Bunnik tel.nr. 06-51410087 E-mail: Alpha@ParochieChristusKoning.nl

Willekeurig nieuwsbericht

Uit de bestuurskamer