Geloofsverdieping

Verruim uw blik en verrijk uw geest!

Een impuls op uw spirituele zoektocht, een verdieping van uw geloof, een aanzet tot bezinning, een ontmoeting met anderen, de ontdekking van een nieuwe invalshoek, de verkenning van onbekend land: u bent van harte uitgenodigd om deze ervaring op te doen.

Wie belangstelling heeft is welkom! Of u gelovig bent of ongelovig, spiritueel zoekend, kerkelijk betrokken of niet, alle onderdelen van het programma staan open voor iedereen.

Namens het pastoraal team en het Catechetisch Beraad van de parochie Christus Koning.