Eten en Ontmoeten

Eten & Ontmoeten Hartverwarmend

Eten en Ontmoeten is een initiatief van de diaconie.

Samen eten is een belangrijk element is in de samenleving. De tafel als ontmoetingsplek en verbindend element binnen onze parochie Christus Koning en de samenleving.

Eten en Ontmoeten, Hartverwarmend nodigt u uit voor het komend jaar. Voor een ieder die het gezellig vindt om mensen te ontmoeten en het fijn vinden om samen te eten.

Pijnacker - Parochiehuis - donderdagen 9 januari, 13 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni, 3 september, 8 oktober, 5 november.

Berkel - Willem Huygenz - maandag 13 januari, woensdag 12 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei, 10 juni, 9 september, 14 oktober, 11 november.

Bergschenhoek - Parochiezaal - donderdag 16 januari, 20 februari, 19 maart, 23 april, 21 mei, 18 juni, 21 september, 19 oktober, 23 november.

Nootdorp - Parochiehuis - maandag 27 januari, 24 februari, 23 maart, 27 april, 25 mei, 29 juni, 28 september, 26 oktober, 30 november.

Op 13 december: Pannenkoekenhuis Bergschenhoek

Voor de hele parochie:  Eerste Kerstdag 25 dec vanaf 16.30 uur tot 20.00 uur een gezamenlijke Kerstdiner in Nootdorp

De warme maaltijd bestaat uit drie gangen: soep, hoofdgerecht en een dessert.

Diaken Vrijburg kookt samen met vrijwilligers graag voor u een maaltijd.

Deelnemers zijn vanaf 17.00 uur welkom, om 17.30 uur begint de maaltijd en eindigt om 19.00u.

Opgeven kan tot uiterlijk drie dagen van te voren via de lijst achter in de kerk of via de mail: met vermelding van de locatie en datum.

De kosten bedragen € 4,00 per persoon. (Eerste Kerstdag € 7,50)

Coördinator Anja Vrijburg Diaken Dick Vrijburg en de kookteams van vrijwilligers.

Waaraan zou je moeten denken of wat moet je je voorstellen bij eten in de kerk? We willen dat mensen het naar hun zin hebben en genieten van de maaltijd. Mijn ervaring is dat de belangstelling voor elkaar steeds weer als zeer waardevol wordt ervaren, dat er echt belangstelling is voor elkaar geeft kracht aan onze samenleving

eten en ontmoeten hart.jpg