De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Eten en Ontmoeten

Eten & Ontmoeten Hartverwarmend

Eten en Ontmoeten is een initiatief van de diaconie.

Samen eten is een belangrijk element is in de samenleving. De tafel als ontmoetingsplek en verbindend element binnen onze parochie Christus Koning en de samenleving.

Eten en Ontmoeten, Hartverwarmend nodigt u uit voor het komend jaar. Voor een ieder die het gezellig vindt om mensen te ontmoeten en het fijn vinden om samen te eten.

Pijnacker - De Acker, Park Berkenoord 2 -  6 jan., 3 feb., 3 mrt., 7 april, 5 mei, 2 juni, 7 juli

Berkel - Willem Huygenz - 12 jan., 9 feb., 13 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli

Bleiswijk/Bergschenhoek - Parochiezaal Bergschenhoek - 17 jan., 14 feb., 21 mrt., 16 mei, 20 juni, 18 juli

Nootdorp - Parochiehuis - 24 jan., 28 feb., 28 mrt., 25 april, 23 mei, 27 juni, 25 juli

De warme maaltijd bestaat uit drie gangen: soep, hoofdgerecht en een dessert.

Diaken Vrijburg kookt samen met vrijwilligers graag voor u een maaltijd.

Deelnemers zijn vanaf 17.00 uur welkom, om 17.30 uur begint de maaltijd en eindigt om 19.00u.

Opgeven kan tot uiterlijk drie dagen van te voren via de lijst achter in de kerk

of via de mail: met vermelding van de locatie en datum.

De kosten bedragen € 5,00 per persoon.

Coördinator Anja Vrijburg Diaken Dick Vrijburg en de kookteams van vrijwilligers.

Waaraan zou je moeten denken of wat moet je je voorstellen bij eten in de kerk? We willen dat mensen het naar hun zin hebben en genieten van de maaltijd. Mijn ervaring is dat de belangstelling voor elkaar steeds weer als zeer waardevol wordt ervaren, dat er echt belangstelling is voor elkaar geeft kracht aan onze samenleving

eten en ontmoeten hart.jpg