Eten en Ontmoeten

Doe mee, eet mee

Samen eten verbindt.

Samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Of elkaar beter te leren kennen. In het hele land, overal ter wereld gaan mensen aan tafel, aan grote en kleine eettafels.

In Nootdorp en Bergschenhoek, vanaf september ook in Pijnacker.

De Eettafel van Eten en Ontmoeten: Hartverwarmend staat de komende maanden voor u open op de verschillende lokaties in het parochiehuis.

Iedereen kan heel makkelijk meedoen, gewoon even aanmelden:

Via de lijsten achter in de kerk of mail diaken Vrijburg.

Noteer de volgende data:

- Nootdorp op maandagavond 28 januari, 25 februari,25 maart, 29 april,20 mei, 24 juni.

Bergschenhoek op donderdagavond 10 januari, 21 februari, 14 maart.

Pijnacker op donderdagavond 5 september, 3 oktober, 7 november.

Vanaf 17.00 uur bent u welkom en om 17.30 gaan we aan tafel tot ongeveer 19.00u. Voor de liefhebber is er daarna nog eventueel koffie of thee.

De kosten bedragen 4,00 Euro