In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

 

Wereldjongerendagen

De Wereldjongerendagen (WJD) vinden elke twee à drie jaar plaats. Paus Franciscus maakte bij de slotviering van de WJD 2016 in Krakau bekend dat de WJD in 2019 in Panama zijn. De organisatie verwacht 350.000 pelgrims te mogen verwelkomen en vele bisschoppen en kardinalen. 

De WJD zijn van 22 tot 27 januari 2019 en vindt plaats in Panama Stad tijdens de lokale zomerperiode. De datum kan vanwege de schoolroosters ingewikkeld zijn voor deelnemers uit Europa en Noord-Amerika. Tijdens een persbijeenkomst op 20 januari 2017 in Panama legde de aartsbisschop van Panama Stad, Mgr. José Domingo Ulloa, echter uit dat het weer doorslaggevend moest zijn bij de keuze voor de datum. (Bron:Panama-WJD-2019.jpg Jongkatholiek.nl

De afbeelding hiernaast is het officiële logo voor de WJD 2019. Daaronder worden de verschillende elementen van het logo uitgelegd. Wat vind jij van het nieuwe logo?

 

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Willekeurig nieuwsbericht

Kindertheater

Kindertheater 03 Nov 2017

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.