In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

ENS

Wie
ENS staat voor: Everybody Needs Somebody. Wij zijn een rooms-katholieke tienergroep uit Lansingerland. De tienergroep is ontstaan toen twee groepen uit Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs, die sinds hun heilig Vormsel bij elkaar kwamen, zijn samen gegaan. Momenteel bestaat de groep uit circa 10 leden van 12 tot en met 15 jaar. Wij komen bij elkaar, op zondagavond van 18:45 uur tot 20:15 uur. 

Wat
De bijeenkomsten worden afgewisseld met een ontmoetingsavond of met een dagje uit. Iedere keer worden bepaalde geloofsthema's besproken en er is veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Op een leuke en laagdrempelige manier ontdekken tieners het geloof en leren zij God beter kennen. Daarnaast doen we van alles met elkaar, zoals op kamp gaan, kerst vieren en barbecuen. En we helpen waar we kunnen, want Everybody Needs Somebody! Alle tieners uit de hele parochie zijn welkom. Je hoeft niet per se katholiek te zijn. Kom jij een keer meedoen? Wij komen in de parochiezaal in Bergschenhoek samen. 

Team
ENS wordt momenteel geleid door het ENS-team: Samuel, Sandra, Eva, Pepita, Wesley en Minh Thu. Wij regelen het reilen en zeilen rondom de groep en wij zoeken graag versterking. Lijkt het jou leuk om als jongerenleiding aan de slag te gaan? Of zoek je bijvoorbeeld een maatschappelijk stageplek? Neem dan contact op met Minh Thu via ENS@parochiechristuskoning.nl 

Agenda
15 september, 13 oktober, 15 december, 19 januari, 16 februari, 22 maart, 19 april, 17 mei en 21 juni.

 Volg onze instagram account voor foto's.

Ens Poster PDF A4-1.jpg

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Geen enkel probleem is ongrijpbaar. Zelfs denkbeeldige problemen zijn te overwinnen door juist te denken.