ENS

Wie
ENS staat voor: Everybody Needs Somebody. Wij zijn een rooms-katholieke jongerengroep uit Lansingerland. De jongerengroep is ontstaan toen twee groepen uit Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs, die sinds hun heilig vormsel bij elkaar kwamen, zijn samen gegaan. Momenteel bestaat de groep uit circa 15 leden van 12 tot en met 15 jaar. Wij komen bij elkaar, op zondagavond van 18:45 uur tot 20:15 uur.

Wat
De bijeenkomsten worden afgewisseld met een ontmoetingsavond of met een dagje uit. Iedere keer worden bepaalde geloofsthema's besproken en er is veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Op een leuke en interactieve manier ontdekken jongeren het geloof en leren zij God beter kennen. Daarnaast doen we van alles met elkaar, zoals op kamp gaan, kerst vieren en barbecuen. En we helpen waar we kunnen, want Everybody Needs Somebody! Alle jongeren uit de hele parochie zijn welkom. Je hoeft niet per se katholiek te zijn. Kom jij een keer meedoen? Wij komen in de parochiezaal in Bergschenhoek samen.

Team
ENS wordt momenteel geleid door het ENS-team: Stefan, Samuel, Sandra, Eva, Pepita, Catharina en Minh Thu. Wij regelen het reilen en zeilen rondom de groep en wij zoeken graag versterking. Lijkt het jou ook leuk om als jongerenleiding aan de slag te gaan? Of zoek je bijvoorbeeld een maatschappelijk stageplek? Neem dan contact op met Samuel via ENS@parochiechristuskoning.nl

Volg onze instagram account voor foto's.