Connecting Crew

Wie
Connecting Crew is de jongerengroep uit Pijnacker, Nootdorp en Ypenburg. De groep is er voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar, maar ben je net iets ouder dan ben je nog steeds van harte welkom!

Wat
Wij komen eens per maand bij elkaar om een gezellige vrijdagavond te hebben. Kletsen over een leuk onderwerp of er wordt een film gekeken. De groep is opgezet vanuit de katholieke kerk maar iedereen is welkom, dus breng gerust je vriend en/of vriendin mee! Wij doen ook aan diaconale activiteiten. Dat doen we soms samen met een jongerengroep uit de andere locatiekernen of we gaan er op uit naar leuke activiteiten.

Agenda
Wij komen bij elkaar op de vrijdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in het parochiehuis in Nootdorp (Veenweg 38), dat is dus links van de kerk. De bijeenkomsten voor dit seizoen 2018 - 2019 kun je vinden op onze poster. Kom een keer gezellig met ons meedoen!

Team
Het team bestaat uit twee enthousiaste vrijwilligers Gertjan en Maarten. Zij zoeken per direct versterking.

"Ik ben Gertjan en ben sinds 2015 betrokken als leiding van de tienergroep van Nootdorp-Pijnacker. Ik vind het erg leuk hieraan bij te dragen, omdat God en het geloof erg belangrijk voor me zijn en je met tieners hierover erg goede discussies kan hebben! Tot gauw!"

Lijkt het jou ook leuk om als jongerenleiding aan de slag te gaan? Of zoek je bijvoorbeeld een maatschappelijk stageplek? Neem dan contact op met Gertjan.

Hopelijk zien we je gauw op een van onze bijeenkomsten.
Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

CC_2018-2019_A4.jpg

Willekeurig nieuwsbericht