Connecting Crew

Wie
Connecting Crew is de tienergroep uit Pijnacker, Nootdorp en Ypenburg. De groep is er voor tieners van 12 tot en met 15 jaar, maar ben je net iets ouder dan ben je nog steeds van harte welkom!

Wat
Wij komen eens per maand bij elkaar om een gezellige vrijdagavond te hebben. Kletsen over een geloofsonderwerp of er wordt een spannende film gekeken. De groep is opgezet vanuit de rooms-katholieke kerk maar iedereen is welkom, dus breng gerust je vriend en/of vriendin mee! Wij doen ook aan diaconale activiteiten. Dat doen we samen met een tienergroep uit de andere locatiekernen of we gaan er op uit naar leuke activiteiten.

Agenda
Wij komen bij elkaar op de vrijdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in het parochiehuis in Nootdorp (Veenweg 38), dat is dus links van de kerk. De bijeenkomsten voor dit seizoen 2019 - 2020 kun je vinden op onze poster. Kom een keer gezellig met ons meedoen!

Team
Het team bestaat uit twee enthousiaste vrijwilligers Gertjan en Maarten, en wordt ondersteund door de jongerenwerker. Zij zoeken per direct versterking.

"Ik ben Gertjan en ben sinds 2015 betrokken als leiding van de tienergroep van Nootdorp-Pijnacker. Ik vind het erg leuk hieraan bij te dragen, omdat God en het geloof erg belangrijk voor me zijn en je met tieners hierover erg goede discussies kan hebben! Tot gauw!"

Lijkt het jou leuk om als jongerenleiding aan de slag te gaan? Of zoek je bijvoorbeeld een maatschappelijk stageplek? Neem dan contact op met Gertjan.

Hopelijk zien we je gauw op één van onze bijeenkomsten.
Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

CC_2019-2020 [A5].jpg