In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Connecting Crew

Wie
Connecting Crew is de tienergroep uit Pijnacker, Nootdorp en Ypenburg. De groep is er voor tieners van 12 tot en met 15 jaar, maar ben je net iets jonger of ouder dan ben je nog steeds van harte welkom! 

Wat
Wij komen eens per maand bij elkaar om een gezellige vrijdagavond te hebben. Kletsen over een geloofsonderwerp of er wordt een spannende film gekeken. De groep is opgezet vanuit de rooms-katholieke kerk maar iedereen is welkom, dus breng gerust je vriend en/of vriendin mee! Wij doen ook aan diaconale activiteiten. Dat doen we samen met een tienergroep uit de andere locatiekernen of we gaan er op uit naar leuke activiteiten.

Agenda
Wij komen bij elkaar op de vrijdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in het parochiehuis in Nootdorp (Veenweg 38), dat is dus links van de kerk. De bijeenkomsten voor dit seizoen 2020 - 2021 kun je vinden op onze poster. Kom een keer gezellig met ons meedoen!

Team
Wij zoeken per direct versterking. Lijkt het jou leuk om als jongerenleiding aan de slag te gaan? Of zoek je bijvoorbeeld een maatschappelijk stageplek? Neem dan contact op met Gertjan. 

"Ik ben Gertjan en ben sinds 2015 betrokken als leiding van de tienergroep van Nootdorp-Pijnacker. Ik vind het erg leuk hieraan bij te dragen, omdat God en het geloof erg belangrijk voor me zijn en je met tieners hierover erg goede discussies kan hebben! Tot gauw!"

Hopelijk zien we je gauw op één van onze bijeenkomsten. 
Je kunt je aanmelden via jongerenwerk@parochiechristuskoning.nl

N.B.: in verband met de actuele situatie rondom COVID-19 zijn de bijeenkomsten voorlopig online zia Zoom. 

CC 2020 A4.jpg

 

 

 

 

 

 

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Geen enkel probleem is ongrijpbaar. Zelfs denkbeeldige problemen zijn te overwinnen door juist te denken.