Children of Light

Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de HEER. Jesaja 60:1

Children of Light is een parochiebrede jongerengroep (15 – 25 jaar) van de parochie Christus Koning. Zij komen op de zondagavond samen bijeen in hun eigen jongerenruimte te Berkel en Rodenrijs van 17:30 uur – 20:30 uur.

file-51.jpeg

De avond begint met een gezamenlijke maaltijd dat door de jongeren is klaargemaakt. Daarna hebben zij het geloofsgesprek en is er ruimte voor vragen. Het geloofsgesprek wordt begeleid door één van de jongeren of door een gastspreker. De avond wordt afgesloten met een gebed. Als bijdrage voor de maaltijd en materialen wordt €2,50 per keer gevraagd.

We zien graag nieuwe gezichten. Kom je een keer meedoen?

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 15.ChildrenofLight.25@gmail.com. Je kunt ons ook volgen via  Instagram: Childrenoflight_jongerengroep

file-12 (3).jpeg

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.