Jongerenavond Parochie Christus Koning

De 'Jongerenavond Parochie Christus Koning' is een nieuwe jongerenactiviteit die in mei 2017 is opgericht. Zoals de naam het al vermeldt, is het een avond voor alle jeugd en alle jongeren van de parochie Christus Koning. Na de eucharistieviering worden staan er allerlei spellen op het programma. Op zo'n avond leren de verschillende jongerenbegeleiders en jongerengroepen van de vijf locatiekernen elkaar kennen. De ontmoeting staat hierbij centraal en nieuwe vriendschappen worden gemaakt. Ook de werkgroep van deze nieuwe parochiёle jongerenactiviteit bestaat uit vrijwilligers uit verschillende locatiekernen.

• slide