Jongerenavond parochie Christus Koning

De Jongerenavond parochie Christus Koning is een parochiebrede jongerenactiviteit. Zoals de naam het al vermeldt is het een avond voor alle jeugd en alle jongeren van de parochie. Zowel voor als na de heilige mis staan er allerlei spellen op het programma. Ook wordt er samen gegeten.

Op zo'n avond leren de verschillende jongerenbegeleiders en jongerengroepen van de vijf locatiekernen elkaar kennen. De ontmoeting staat hierbij centraal en nieuwe vriendschappen worden gemaakt. Ook de werkgroep hiervan bestaat uit vrijwilligers uit verschillende locatiekernen.

Deze parochiёle jongerenactiviteit rouleert per locatiekern en vindt twee keer in een schooljaar plaats.