Jeugdkamp

Hey jij daar! Heb jij je al aangemeld voor het Jeugdkamp?

Zoals jullie weten pakken we het dit jaar nog groter en leuker uit. Een kamp voor niet alleen de vormelingen, maar voor alle meiden en jongens van 11 tot en met 15 jaar van onze parochie Christus Koning. Het idee blijft hetzelfde: veel sport en spel, gezellige avonden, en elkaar ontmoeten. Verder praten wij over onderwerpen die jullie willen bespreken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jullie elkaar leren kennen, nieuwe vriendschappen ontstaan, en dat jullie weten dat jullie niet alleen in het geloof staan. Geloven doe je samen en met veel plezier.

We gaan dit jaar op vrijdagmiddag 17 november tot en met zondagmiddag 19 november 2017 naar het Kamphuis Ahoy dat midden in de bossen ligt. Ter voorbereiding op het kamp hebben wij een drietal bijeenkomsten op 2, 12, en 23 oktober van 19:15 uur – 21:00 uur in Pijnacker. Dan kunnen jullie met elkaar kennismaken door leuke gesprekken, spellen en uiteraard met wat lekkers.

De kosten voor het kamp bedragen €35 p.p. inclusief twee overnachtingen, maaltijden en programma.

Je kunt je aanmelden tot 8 oktober via het aanmeldformulier.

Voor VRAGEN stuur een mailtje naar: jeugdkamp@parochiechristuskoning.nl

Groetjes en tot snel!

De kampleiding

Anne, Cocky, Isabelle, Jan Willem, Koen, Mariëlle, Minh Thu, Silvia, Simon, Siska, Stefan & Wim