In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Jeugdkamp

Het Jeugdkamp is een parochiebrede activiteit voor jongens en meiden van 11 tot en met 18 jaar. Voor de vormelingen is het Jeugdkamp een intergraal onderdeel in hun vormseltraject. 

Het kampprogramma richt zich zowel op de vormelingen, als op de niet-vormelingen. Een belangrijk aspect in het kampprogramma is het samen optrekken met elkaar waarbij we niet alleen ons geloof belijden, maar het daadwerkelijk ook praktiseren: samen eten, samen delen, samen bidden, naar elkaar omkijken etc. Uiteraard staan er ook ontspannende activiteiten op het kampprogramma. Het doel van het kamp is dat onze jongeren het geloof gaan ontdekken om vervolgens als groep hetzij individu verder kan gaan in zijn/haar geloofsontwikkeling.

Nieuw datum! Dit jaar gaan wij op kamp van 11 t/m 13 maart 2022. Wij hebben veel zin om er samen weer een leuk feestje van te maken. Wij hopen jullie ook? Meld je snel aan via ons aanmeldformulier en vraag gerust een vriendje of vriendinnetje om mee te gaan.

De kampleiding 2019

Kampleiding_2019_1024x768.JPG

De kampleiding 2018 

DSC_0505.JPG

De kampleiding 2017 

Webp.net-resizeimage.jpg

Terug naar de vorige pagina

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.