Alles voor jongeren

Alles voor jongeren

De Parochie Christus Koning organiseert in het bijzonder voor alle jeugd en jongeren (0 - 30 jaar), verschillende activiteiten en vieringen. Uiteraard biedt zij ook catechese voor hen aan. Parochiebreed zijn er diverse jongerenprojecten en -activiteiten. Daarnaast zijn er per locatiekern tal van verschillende jeugd- en jongerengroepen waar je kan aansluiten. We nodigen je van harte uit om naar één of meerdere actviteiten te komen. Je bent altijd welkom bij ons!

Heb jij vragen of suggesties met betrekking tot het jongerenpastoraat, of zou je graag als jongerenleiding aan de slag willen? Dan kun je contact opnemen met onze jongerenwerker Minh Thu. Haar e-mailadres is jongerenwerk@parochiechristuskoning.nl, telefoonnummer 06 43845411,  en zij is elke dinsdag op de pastorie in Berkel en Rodenrijs.

MinhThuHoSi-portret.jpg

Willekeurig nieuwsbericht