Alles voor jongeren

Alles voor jongeren

Actueel:

Worship@Home, bericht van onze jongerenwerkster Minh Thu

11 april 2020 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Nu we helaas niet meer bijeen mogen komen, houden we onze jongerenbijeenkomsten online. Op deze jongerenavond reiken we elkaar de hand, online en in de geest, en delen we elkaars gebed.Een half uur samen, om ons hart te openen voor God door te zingen, te bidden en een korte overdenking. Doe jij ook mee?

Kijk en abbonneer op ons YouTube kanaal.

De Parochie Christus Koning organiseert in het bijzonder voor alle jeugd en jongeren (0 - 25 jaar) verschillende activiteiten en vieringen. Uiteraard biedt zij ook catechese voor hen aan. Parochiebreed zijn er diverse jongerenprojecten en -activiteiten. Daarnaast zijn er per locatiekern tal van verschillende jeugd- en jongerengroepen waar je kan aansluiten. We nodigen je van harte uit om naar één of meerdere activiteiten te komen. Je bent altijd welkom bij ons!

Wij willen ontdekken wie God is en we willen groeien in relatie met Hem, zodat Zijn liefde zichtbaar wordt in de wereld.

Heb jij vragen of suggesties met betrekking tot het jongerenpastoraat, of zou je graag als jongerenleiding aan de slag willen? Dan kun je contact opnemen met onze jongerenwerker Minh Thu Ko - Ho Si. Haar e-mailadres is jongerenwerk@parochiechristuskoning.nl, telefoonnummer 06 43845411.

jongeren viering
Tour of Faith
Een jongerendag in Nootdorp voor jongeren van 15 - 25 jaar

Willekeurig nieuwsbericht

Dagkapel weer geopend

Dagkapel weer geopend 08 Aug 2020

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.