Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Vrijwilligers gezocht

In onze parochiekern wordt veel werk door enthousiaste vrijwilligers gedaan.  Zin om mee te doen? Neem dan contact op met het secretariaat of met de pastoraatsgroep.

Vacatures in Pijnacker
Op dit moment zijn geen vacatures bekend.
Vacatures parochiebreed
23 feb. 2021 10:59
Wij zoeken een vrijwilliger (m/v/d) die de IT-coördinator voor de hele parochie beheert.

Willekeurig nieuwsbericht

Allerzielen