Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Tuinonderhoud

De werkgroep Tuinonderhoud verzorgt de omgeving van de kerk, de pastorie en de begraafplaats.

Het werk bestaat uit de zorg voor bomen en planten, het vrij van onkruid houden van het kerkhof, de perken, de paden en de pleinen.

Ook het opruimen van zwerfvuil vindt regelmatig plaats.

Een loonbedrijf maait het gras.

A.L. van Winden
tel: 015-3694698