Kerkkoor St. Cecilia

Al meer dan een eeuw verzorgt het kerkkoor St. Cecilia de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. In eerste instantie bestond het koor uitsluitend uit mannen en werd er uitsluitend Latijn gezongen. In 1972 werd het een gemengd koor, dat ook Nederlands repertoire zingt.

Thans zingt het koor regelmatig op zon- en feestdagen, maar ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea.

St. Cecilia repeteert wekelijks op donderdagavond in de bovenzaal van het Parochiehuis van 20.00 uur tot 22.00 uur. Dirigent is Jan van Leeuwen, organist Ed van Aken.

Willekeurig nieuwsbericht

Concert YMCA Gospel Choir