Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Kerkkoor St. Cecilia

Al meer dan een eeuw heeft het kerkkoor St. Cecilia de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen verzorgd. In eerste instantie bestond het koor uitsluitend uit mannen en werd er uitsluitend Latijn gezongen. In 1972 werd het een gemengd koor, dat ook Nederlands repertoire zong.

Thans zingt het koor een paar keer per maand op zondag. Ook bij uitvaarten wordt er door het koor  gezongen.

St. Cecilia repeteert wekelijks op donderdagavond in de bovenzaal van het Parochiehuis van 20.00 uur tot 22.00 uur. Dirigent en organist is Ed van Aken.

Willekeurig nieuwsbericht

Pro Ecclesia