Koren en werkgroepen

Onze koren in Pijnacker

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Het jongerenkoor Salvation bestaat uit enthousiaste jongeren, die graag zingen.
Verzorgt de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ruim 40 enthousiaste leden.

Onze werkgroepen in Pijnacker

Via onderstaand overzicht van werkgroepen in Pijnacker kunt u meer informatie over de activiteiten van de werkgroepen en hun contactpersonen vinden.
Naast werkgroepen in Pijnacker zijn er een aantal parochie-brede werkgroepen.

Werkgroepen rondom vieringen

vier_het_leven-720x480.jpg
Deze groep vrijwilligers verzorgt de bloemversieringen in de Joannes de Dooperkerk in Pijnacker
In Pijnacker is een gebedsgroep actief.
De werkgroep Gezinsviering in Pijnacker bereidt de gezinsviering voor samen met de voorganger.
Lectoren en lectrices spelen een belangrijke rol in de vieringen met het aankondigen van, doen de voorbeden en assisteren bij het uitreiken van de communie. Aan het eind van de viering verzorgen zij tevens de mededelingen in Pijnacker.
Spelen een actieve rol tijdens de vieringen
De werkgroep Keizershof maakt het bijwonen van Eucharistievieringen en Woord- en Communievieringen in Welzijnscentrum Keizershof in Pijnacker mogelijk.
De werkgroep Woord- en Communieviering verzorgt in Pijnacker een Viering van Woord en Gebed op zaterdagavond.

Werkgroepen rondom sacramenten

leer_God_kennen-720x480.jpg
Deze werkgroep verzorgt de voorbereiding en de vieringen rondom de eerste heilige communie in Pijnacker.
In Pijnacker de enthousiaste groep vrijwilligers die u bij de voorbereiding van het doopsel ondersteund.
Vormsel is een samenwerking tussen de ouders van de vormelingen, de werkgroep en een pastor. Binnen de parochie is een nauwe samenwerking met de andere kernen.

Werkgroepen meer gericht op ouderen

Hearthands-720x480.jpg
Deze werkgroep verzorgt de avondwake in Pijnacker
Indien u steun zoekt bij de rouwverwerking dan is deze werkgroep in Pijnacker beschikbaar.
De werkgroep Senioren stelt zich tot doel de senioren in Pijnacker bij de geloofsgemeenschap te betrekken.
Deze werkgroep is actief met het bezoeken van parochianen uit Pijnacker die in de ziekenhuizen verblijven of langdurig ziek thuis zijn.

Overige werkgroepen

De werkgroep Tuinonderhoud verzorgt de omgeving van de kerk, de pastorie en de begraafplaats in Pijnacker

Willekeurig nieuwsbericht

Opknappen Parochiehuis

Opknappen Parochiehuis 11 Sep 2019

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.