De voorzitter van de locatieraad vertegenwoordigt de parochiekern in het bestuur van de parochie. De leden van de locatieraad zijn portefeuillehouder voor hun taakgebied en behartigen de belangen van de parochiekern in gezamenlijke overleggen binnen de parochie.

Locatieraad

De locatieraad organiseert in goede afstemming met het bestuur van de parochie alles ter zake de praktische gang van zaken. Het gaat hierbij in hoofdzaak om taken op drie gebieden: financiën, het beheer van gebouwen en materieel, en locatie-administratie.

Voorzitter J. Ruigrok

VoorzitterPijnacker@ParochieChristusKoning.nl

Secretaris G.T.M. Suijker - Nadorp SecretarisPijnacker@ParochieChristusKoning.nl
Penningmeester M.M.C. Kempers - van Adrichem PenningmeesterPijnacker@ParochieChristusKoning.nl