Beheer begraafplaats

Onze Parochiekern bezit een parochiële begraafplaats. Er is keuze uit een algemeen of een particulier graf. Mocht er een kind (jonger dan 13 jaar) overlijden, dan hebben we hiervoor een apart hoekje gereserveerd. Met de uitbreiding van de begraafplaats is een columbarium of urnenmuur geplaatst, zodat wij in voorkomende gevallen u ook hiermee van dienst kunnen zijn.

Het onderhoud van de begraafplaats wordt verzorgd door Edward van der Helm. Het onderhoud van de graven is de verantwoordelijkheid van de nabestaande.

Alle relevante gegevens zijn opgenomen in het algemene Begraafplaatsreglement.

Contact: secretariaat

Hier vindt u de tarieven begraafplaats H Joannes de Dooper per 1 januari 2019