Organisatie

De voorzitter van de locatieraad vertegenwoordigt de parochiekern in het bestuur van de parochie. De leden van de locatieraad zijn portefeuillehouder voor hun taakgebied en behartigen de belangen van de parochiekern in gezamenlijke overleggen binnen de parochie.
De pastoraatsgroep fungeert als eerste aanspreekpunt voor pastorale zaken (leren, dienen, vieren). Parochianen en vrijwilligers die betrokken zijn bij de geloofsgemeenschap en de leden van het pastoraal team komen bij hen met vragen, verzoeken en mededelingen. De leden worden door de bisschop benoemd.

Willekeurig nieuwsbericht

Nieuwe Morgenster is uit