Week van Nederlandse Missionaris

14 mei 2018 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

COLLECTE WEEK NEDERLANDSE MISSIONARISSEN

Missionarissen geven zo veel en vragen weinig. Soms kunnen zij wel wat steun gebruiken.

Daarom is er volgend weekend een deurcollecte bij ons in de kerk om geld in te zamelen voor hun belangrijke werk.

U kunt daarin het verschil maken. Niet alleen voor honderden missionarissen en missionair werkers – ook voor de mensen met en voor wie zij werken. Steun de actie en laat zien dat we in onze Nederlandse parochies achter onze missionarissen staan.

Pater Bert Hagendoorn o.f.m. is missionaris in Indonesië en Inge Kuiphuis missionair werker in Guatemala. Net als honderden missionarissen en missionair werkers wereldwijd zetten zij zich elke dag met hart en ziel in voor de ander. Iedere dag opnieuw gaan zij vanuit hun geloof de strijd aan tegen armoede en onrecht. Zij blijven waar anderen gaan. Missionarissen en missionair werkers geloven in de kwetsbare mensen in de gemeenschap waarin zij leven. Dat geeft hun kracht en moed om de eigen situatie te veranderen. Samen gaan zij op zoek naar perspectief en hoop, op weg naar een betere toekomst en een wereld waarin iedere mens meetelt.

Wees solidair met pater Bert, Inge en de vele missionarissen en missionair werkers die zich inzetten voor hun medemens!

Missionaris pater Bert Hagendoorn o.f.m. en missionair werker Inge Kuiphuis staan dit jaar centraal in de Pinksteractie van de Week Nederlandse Missionaris. Pater Bert en Inge vertegenwoordigen de vele missionarissen en missionair werkers die zich wereldwijd blijven inzetten voor de ander en werken aan een betere wereld; een wereld waarin ieder mens meetelt.

Achter in de kerk vindt u een folder met meer informatie.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.