Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Vredeswandeling

17 september 2020 - Pijnacker

VREDESWANDELING georganiseerd door het Beraad van Kerken Pijnacker met als thema ‘Vrede verbindt verschil’

19 t/m 27 september 2020

Vooraf: de wandeling is geheel coronaproof te lopen op een zelfgekozen moment. De start is bij de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 maar u kunt ook op een ander punt van de route beginnen.

De wandeling duurt (inclusief tussenstops) ongeveer 1,5 uur. De wandelafstand is 4,4 km.

Klik hier voor de route.

Cartoon%20Vredesweek%202020_met%20tekst.jpg

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.