Vertrek pastor Kuipers

29 april 2021 - Pijnacker

Geliefde parochianen,

Binnenkort zal ik de parochie gaan verlaten.

De bisschop heeft een beroep op mij gedaan om in de St. Jan de Doperparochie in Gouda, e.o., mijn geboortestad, het pastoraal team te versterken. Het afscheid gaat samenvallen met mijn 40e diakenwijdingsdag op 3 en 4 juli.

Omdat we nog niet weten in hoeverre de coronamaatregelen versoepeld zijn, zullen we via de website en de nieuwsbrieven bekend maken welke gelegenheid u heeft persoonlijk afscheid te nemen. Het zou mooi zijn als we een parochie-brede viering kunnen houden met een volle kerk. Met dankbaarheid kijk ik terug op de afgelopen 11,5 jaar.

Op de website en in de komende Morgenster kunt u er meer over lezen.

Pastor Kuipers