Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Verruiming aantal kerkgangers

30 april 2021 - Pijnacker

De kerkprovincie en het bisdom Rotterdam hebben met ingang van 29 april het aantal kerkgangers verruimd voor gewone vieringen.

Dat betekent dat er 10% van het aantal zitplaatsen bezet mag worden.

Pijnacker heeft 572 zitplaatsen. Deze locatie mag naar 57 mensen voor een gewone viering.

Het maximum aantal bezoekers in Pijnacker bij een uitvaart is 86.

We willen wel benadrukken dat u zich nog steeds moet aanmelden bij het parochiesecretariaat via email of telefonisch tijdens de openingsuren.