Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Terugblik Joannes de Dooperfeest

29 juni 2021 - Pijnacker

Zondag 27 juni is het Joannes de Dooperfeest gevierd in Pijnacker.

Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen was de mooi versierde kerk goed gevuld, uiteraard werd de 1,5 meter in acht genomen.

Pastor Kuipers nam tijdens de viering afscheid van de parochiekern Pijnacker. Wnd. voorzitter van de locatieraad, mw. Trudy Suijker, sprak de pastor toe en dankte hem voor zijn inzet de afgelopen 11 jaar. Tevens werd een mooi bedrag

0000270621B.jpg0000270621D.jpg

geschonken aan het project in de Filipijnen.

Hierna werden de parochiepenningen uitgereikt. De gelukkigen dit jaar waren de cantors, die sinds juni 2020 wekelijks de vieringen verzorgen met hun zang. In verschillende samenstellingen zongen er elk weekeinde twee cantors. Het repertoire was veelzijdig, vaak oefenden zij van tevoren met de dienstdoende organist. De parochiekern is hier heel blij mee en volkomen verdiend ontvingen Joop van Kats, José Haket, Tom Langelaan, Ab v.d. Maarel, Aad Ammerlaan, Pauline v.d. Ploeg en Sjaak Oudshoorn de parochiepenning met erbij een mooie bos bloemen.
0000270621E.jpg0000270621F.jpg

Na afloop van de viering kon ieder pastor Kuipers nog even persoonlijk spreken. Voor de hoofdingang waren tafels en stoelen klaargezet, er was koffie/thee en een drankje na. Het weer werkte mee en dat maakte het feest compleet. Het was gezellig en goed elkaar in deze setting weer eens te ontmoeten en spreken.

0000270621C.jpg