Rondbrengen H. Communie in Goede Week

23 maart 2021 - Pijnacker

Als u, vanwege uw leeftijd of een lichamelijke beperking, rond Pasen niet naar de kerk kunt komen en u heel graag de H. Communie zou willen ontvangen, dan willen wij proberen om in de week voor Pasen de H. Communie rond te brengen.

We zullen dan de 1,5 meter afstand in acht nemen, een mondkapje dragen en een pincet gebruiken bij het geven van de hostie.

U kunt zich daarvoor t/m 26 maart aanmelden bij het Parochiesecretariaat tijdens de openingsuren.

Telefoonnummer 015.3692480. Of hier via de email.

Wilt u dan uw naam, adres en telefoonnummer doorgeven, zodat we u kunnen terugbellen voor een afspraak.

Heeft u klachten die horen bij verkoudheid en/of griep dan kunnen we helaas niet aan uw verzoek voldoen.

Werkgroep Rondbrengen H. Communie

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.