Presentatie communicantjes

01 april 2019 - Pijnacker

Op zondag 31 maart hebben de communicantjes van dit jaar zich aan de parochiegemeenschap voorgesteld.

In groepjes kwamen de kinderen naar voren en noemden hun naam. Zij hadden allen een mooie vlinder gemaakt met erop een pasfoto.

Deze zondag was er de lezing van de verloren zoon, de kinderen hadden goed geluisterd.

Een silhouet van elke communicant hangt op het kleurrijke bord achter in de kerk. Daarbij is een attribuut gevoegd, wat voor het betreffende kind belangrijk is, zoals een tennisracket of een voetbal.

Het duurt nog een poosje: op zondag 30 juni krijgen zij het sacrament toegediend.

presentatie EHC2.jpg