In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Plannen kerklocatie

25 november 2018 - Pijnacker

Voorzitter Locatieraad maakt Masterplan kerklocatie openbaar

Na de viering van zondag 18 november maakte voorzitter Joost Ruigrok de plannen bekend over de toekomst van het Parochiehuis, de herinrichting van de kerk en renovatie van het voorterrein.

Wat betreft het Parochiehuis: Geen sloop, geen verkoop, maar renovatie met verbouw/herinrichting van de bovenverdieping.

Wat betreft de kerk: Ruimere toiletmogelijkheden, enige banken verwijderen achterin en een pantry o.i.d. Indien realiseerbaar liftje naar het koor. Gedachten over een verschuifbare, doorzichtige tussenwand. Randvoorwaarde: het sacrale van de kerk blijft onaangetast.

Wat betreft het voorterrein:  Mooi voorterrein creëren, dat moet bijdragen aan de uitstraling van de kerk. Inschakelen tuinarchitect. Inleveren van parkeerplaatsen. Gezien alle parkeermogelijkheden dichtbij de centraal gelegen kerk lijkt dit geen probleem. Randvoorwaarden zijn bereikbaarheid van de ingang (het portaal) en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Wat hebben we nodig: Drie werkgroepen met minimaal drie leden.

Mensen met bouwkundig inzicht, mensen met affiniteit tot de doelgroep, of een financieel gericht persoon, en wat betreft het voorterrein inspiratie voor de inrichting kunnen hier reageren.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.