Pastor en dominee blikken vooruit op oecumenische viering

25 januari 2019 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Zondag 27 januari is het zover: de oecumenische viering aan het slot van de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. Drie kerken zijn gesloten - de RK kerk aan de Oostlaan, de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkse weg en de Acker bij Park Berkenoord.

De Dorpskerk, Koningshof 3, is open. De vieing begint om 10.00 uur. Er is een projectkoor o.l.v. Edwin Feenstra.

Hier het interview met de voorgangers, dominee Treuren en pastor Halin.

recht voor ogen B.png