Opknappen Parochiehuis

11 september 2019 - Pijnacker

In februari 2019 heeft de locatieraad en het Parochiebestuur besloten om het parochiehuis van locatie Pijnacker, met name de 1e etage, zodanig te laten te laten opknappen dat het voldoet aan de eisen van deze tijd.

De 1e etage is thans o.a. in gebruik door diverse koren, de Alpha cursus, voorbereiding 1e H. Communie en voorbereiding H. Vormsel.

In april 2019 is een werkgroep geïnstalleerd onder leiding van Niek van Dongen, tevens actief als bestuurslid van de Stichting, die het Parochiehuis beheert.

Op basis van de wensen van de huidige gebruikers en input van de architect is de wensenlijst op basis van technische en financiële haalbaarheid gerangschikt.

Het plan van aanpak is onlangs gepresenteerd aan het parochiebestuur, pastoraatsgroep en is met veel enthousiasme ontvangen. Eind september zal het plan worden voorgelegd aan het bisdom en vervolgens worden voorgelegd aan belang hebbende.

Met een enthousiaste werkgroep vakdeskundige vrijwilligers wordt er gewerkt aan een betere omgeving; waarbij de bestaande kerkgerelateerde activiteiten een mooie plek zullen krijgen.

We houden u graag van de ontwikkelingen op de hoogte.

Namens de werkgroep en Locatieraad Pijnacker

Niek van Dongen.