Opening kerststallententoonstelling 8 december

04 december 2017 - Pijnacker

De H. Joannes de Dooperkerk te Pijnacker bestaat dit jaar 125 jaar.

Gedurende het gehele jaar is daar binnen onze Parochiekern aandacht aan besteed. De laatste activiteit is een grote kerststallententoonstelling in onze kerk. Deze vindt plaats in de weekenden 9+10 en 16+17 december a.s. De openingstijden zijn steeds van 12.00 – 17.00 uur. Met de scholen zijn speciale afspraken gemaakt.

De tentoonstelling wordt feestelijk geopend op vrijdag 8 december om 19:00 uur. Barbara de Vries zal eerst een toelichting geven. Zij is de eigenaar van de meeste groepen.

Na de opening is er gelegenheid om de tentoonstelling aandachtig te bekijken en te genieten van al het schoons, dat afkomstig is van over de hele wereld. Tegelijkertijd zal het koor Con Amore onder leiding van Thea v.d. Bogaerdt de tentoonstelling opluisteren.  Na afloop van de opening is er koffie en thee tot ongeveer 20:00 uur.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.