Open Synagoge Dienst 16 nov.

09 november 2018 - Pijnacker

Eén keer per maand wordt er een Open Synagoge Dienst gehouden ergens in het land, onder leiding van rabbijn Tamarah Benima, met ondersteuning van Alexander de Vries als chazzan. De Diensten zijn bedoel om niet-Joden en Joden voor wie de sjoeldrempel te hoog is te laten ervaren hoe het is op vrijdagavond in de sjoel. Veel mensen hebben belangstelling voor het Jodendom. Iedereen is welkom, ook kinderen en jongeren.

Datum: vrijdag 16 november, Dorpskerk, Koningshof 3. Tijd: van 19.00 uur tot 22.00 uur. Zie flyer achter in de kerk.

Inschrijven is noodzakelijk, via de intekenlijst of bij het secretariaat. .