Oogstdankdagvieringen

10 oktober 2018 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Komende zondag, 14 oktober, wordt er Oogstdankdag gevierd in al onze parochiekernen. U bent allen van harte welkom!

De kerk zal mooi versierd zijn met producten uit de plaatselijke land- en tuinbouw. Het goede doel is Baobabkids, het project van Esther van Onna uit Bleiswijk. In enkele kerken is er na afloop koffie en thee en gelegenheid met elkaar te spreken.

Dom Berlijn 2018.jpg

foto van diaken Vrijburg, gemaakt in de Dom van Berlijn