Oogstdankdag uitgebreid gevierd

12 oktober 2020 - Pijnacker

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober is in onze kerk Oogstdankdag gevierd.

Het priesterkoor was prachtig versierd door de bloemengroep met planten, bloemen en groenten, geschonken door de kwekers. Veel dank ervoor!

Op zaterdag gaf pastor Grotaers de zegen over de oogst. Zondag had pastor Kuipers een mooie overweging, waarin hij de Tweede Encycliek van Paus Franciscus, Laudato si, aanhaalde.

De viering werd muzikaal opgeluisterd met bijpassende gezangen door twee Cantores. Hier is de viering  terug te luisteren.

Een viertal vrijwilligers heeft na afloop tientallen parochianen verrast met een attentie. Het goede doel verbonden aan Oogstdankdag, de Live Life Foundation, werd bedeeld met gaven van de aanwezige parochianen. In Berkel gaf Wim van Kester namens LTO een cheque aan de dames voor realisering van een kraamkliniek in Malawi.

2020 oogstA.jpg

2020 oogst E.jpg