Nog één keer buitengewoon

07 februari 2020 - Pijnacker

Buitengewoon was het thema van de Week van Gebed voor de eenheid in 2020.

Met elkaar mogen we terugkijkend op een week die ons heeft verbonden. Hoogtepunt was een feestelijke kerkdienst in een volle Joannes de Dooper.

Bedankt!

Graag willen wij iedereen die, voor of achter de schermen, deze week en/of in de gezamenlijke kerkdienst een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken.

Ga er op uit

Het thema daagt ons, geïnspireerd door de buitengewone vriendelijkheid die in Handelingen 28 naar voren komt, uit om te streven naar meer dan het gewone. Om het met het lied op de achterkant van de liturgie van de gezamenlijke kerkdienst te zeggen:

Zij waren bijzonder vriendelijk en reikten ons de hand met buitengewone gastvrijheid op elke plaats in ieder land.

Blijf niet stilstaan, maar ga er op uit naar de mensen om je heen.

Door zijn liefde zijn wij gevoed, zijn genade is ons genoegd, dat Hij ons aanneemt is een bron van kracht en leven.

Hij trekt zich ons lot aan overal en altijd.

Annie van der Burg, Jaap Groenendijk, Adrie van Heerden, Margareth Hooijmans, Eleen Kranenburg en Helgamarie van der Welle (stuurgroep ingesteld door Beraad van Kerken Pijnacker)

oecumenische viering 2020 A.jpg