Muziek bij keienpad

18 februari 2018 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

In het kader van 125 jaar kerk is er bij de Joannes de Dooperkerk aan de Oostlaan 36 in Pijnacker een meditatief keienpad aangelegd. Hoewel nog niet helemaal voltooid, is het vrij toegankelijk.

Bij het keienpad hebben Charlotte Bommelé (oud directeur van de Josephschool in Pijnacker) en Anja Brand muzieklijsten gemaakt om te beluisteren. Bij Spotify kunt u een gratis account aanmaken om de muziek te kunnen beluisteren. Een goede veertigdagentijd gewenst