Koninklijke onderscheiding

28 april 2019 - Pijnacker

Oud vicevoorzitter van de Locatieraad, de heer Louk Teunissen, heeft op vrijdag 26 april 2019 een koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij begon in 1977 met vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging Lodewijk in Hilligersberg. Ruim 25 jaar is hij vrijwilliger bij de Stichting Katholiek Onderwijs Pijnacker, waarvan van 1993-2006 als vice-voorzitter. Daarnaast was hij van 2000-2008 voorzitter van korfbalvereniging Avanti. Op kerkelijk gebied was hij van 2011 tot 2017 vice-voorzitter van de Heilige Johannes de Dooperkerk. Sinds de oprichting van de Sportraad is hij voorzitter van het bestuur.

loek lintje.jpg