Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Kerk van de toekomst

06 september 2021 - Pijnacker

Hoe ziet u de kerk van de toekomst?

De kerk is altijd een ontmoetingsplek geweest. Een plek van stilte en gebed. Maar ook een plek waar mensen samenkomen. Om samen te vieren of te rouwen.

Maar hoe ziet de kerk eruit in een veranderende samenleving?

We staan niet stil Onze samenleving verandert. Er ontstaan nieuwe ideeën en tradities. Ook onze kerk moet mee met de ontwikkelingen en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Wij zijn alvast begonnen, maar we kunnen het niet zonder u!

Helpt u ons mee?

We vragen u met ons mee te denken. Samen zorgen we er voor dat de kerk een belangrijke rol kan spelen in onze gemeenschap.

Hoe ziet u de kerk van de toekomst? En hoe kunt u daar aan bijdragen?

Vertel het ons. Wat ervaart u als prettig, wat niet, wat mist u én wat waardeert u.

Deel uw ideeën en gedachten om samen de kerk van de toekomst vorm te geven. Zet ze op papier en stop ze in de “Toekomstbus” die achter in de kerk wacht op uw bijdragen. Of stuur ze via de email.

Pastoraatsgroep Margareth, Jos, Annie, Mirjam, pastor Ton Halin