Joannes de Dooperfeest

03 juli 2018 - Pijnacker

Ook dit jaar mochten wij weer het feest van onze patroon H. Joannes de Dooper vieren.

Het werd de week ervoor voorafgegaan door een buffet voor al onze vrijwilligers als teken van waardering voor hen.

Op zondag 24 juni was er een eucharistieviering met pastor Grotaers als voorganger. En al onze koren om de viering op te luisteren. Na afloop van de viering kregen de parochianen Hélène Ammerlaan, Loek Lit en Anneke van der Meer de parochiepenning uitgereikt door de nieuwe voorzitter locatieraad Joost Ruigrok. Wat de dames allemaal doen en hebben gedaan als vrijwilliger is gewoon teveel om allemaal op te noemen, vandaar hun onderscheiding.

Als afsluiting van deze mooie dag was er een High Tea in onze tuin, waar er weer veel lekkers te verhapstukken was bij de koffie en thee.

We willen iedereen hartelijk bedanken die bijgedragen heeft aan deze geweldige dagen en natuurlijk onze felicitaties voor de penningdragers.

JdDooperfeest2018.JPG

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.