In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Inzameling voor Voedselbank 27 en 28 oktober

19 oktober 2018 - Pijnacker

Inzameling Voedselbank / Fair Trade Markt

Volgend weekend , zaterdag 27 en zondag 28 oktober, zal er weer een Fair Trade markt zijn. Dit combineren we met een inzameling voor de voedselbank in Pijnacker.

U wordt ook van harte uitgenodigd om blikken en schoonmaak - en afwasmiddel of waspoeder van huis mee te nemen voor de voedselbank. Ook zijn pakken rijst, macaroni, spaghetti, koffie, thee, houdbare melk en pannenkoekenmeel welkom. Het inleveren van zelf meegebrachte artikelen kan voor aanvang van de diensten in de doos achterin de kerk. Ook is er een geldpot aanwezig waarin u eventueel i.p.v. een stoffelijke -, een financiële bijdrage kunt deponeren.

Tijdens de Fair Trade markt kunt u zowel voor als na de viering artikelen kopen die direct gedeponeerd kunnen worden in de doos voor de voedselbank. De Fair Trade markt biedt diverse geschikte artikelen aan zoals jam, honing, rijst, chocolade, thee en koffie. Uiteraard kunt bij de Fair Trade markt ook artikelen kopen voor eigen gebruik.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Geen enkel probleem is ongrijpbaar. Zelfs denkbeeldige problemen zijn te overwinnen door juist te denken.