Herinnering: actie Kerkbalans

10 februari 2018 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Het is al weer een poosje geleden dat de Kerkbalansbrieven bezorgd werden. En, er zijn er ook al bijdragen ontvangen. Maar nog niet van alle parochianen. Er komt veel op ons af. Daardoor kan Kerkbalans soms worden vergeten. Dat zou erg jammer zijn want Kerkbalans is echt nodig. Maak daarom snel uw bijdrage over. De bijdragen zijn geheel bestemd voor de eigen plaatselijke kerkgemeenschap. Daar wordt het goed besteed.