Boeiende Oecumenische viering

30 januari 2019 - Pijnacker

Zondag 27 januari was de slotdag van de week van Gebed voor de eenheid.

Er is een gezamenlijke oecumenische viering gehouden in de Dorpskerk. Voorgangers waren pastor Halin en dominee Treuren.

Er was een groot projectkoor met als dirigent Edwin Feenstra.

Vele parochianen en gemeenteleden hebben op deze regenachtige ochtend de weg gevonden naar de Dorpskerk. Het werd een boeiende viering.

Leerlingen van het Stanislas College vertelden over hun project in Ghana. De opbrengst van de collecte was deels voor het project en deels voor de actie Rolstoelbus van de Weidevogelhof.

Na afloop was er gelegenheid elkaar te ontmoeten, waar door velen gebruik van werd gemaakt.

oec.vieringG.jpg

oec.vieringF.jpg  oec.vieringB.jpgton en arien.jpg