Bericht van Locatieraad

07 januari 2019 - Pijnacker

Zoals eerder meegedeeld in de Morgenster zijn er plannen voor het breder gebruik van de kerklocatie in Pijnacker.

Hiervoor worden drie werkgroepen opgericht, waarin parochianen zitting hebben. Voor de werkgroep Parochiehuis en de werkgroep Parkeerterrein hebben zich al parochianen aangemeld, ook mensen die de kar willen trekken.

Maar voor de werkgroep Kerk zijn we nog op zoek naar parochianen die willen participeren. Met name is de Locatieraad op zoek naar een voorzitter (zeg aanvoerder) voor de werkgroep Kerk. Het is daarbij een groot voordeel als deze persoon een bouwkundige achtergrond heeft.

Dus denkt u dat u geschikt bent voor deze rol, of kent u iemand daarvoor, meld dit dan a.u.b. Dat kan bij de leden van de Locatieraad (Joost Ruigrok, Leny Kempers, Trudy Suyker), maar kan natuurlijk ook via het parochiesecretariaat.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.