Alpha 2018

09 april 2018 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven! Alpha 2018!

Op donderdagavond 13 september 2018 om 20.00 uur start er in Nootdorp een Alphacursus.

Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten en een zaterdag ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt. De data van de avonden zijn 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober en 1, 8, 15, 22 en 29 november en zaterdag 3 november. Stel al uw vragen en praat met andere deelnemers door over vijftien inspirerende onderwerpen. De eerste avond is geheel vrijblijvend, daarna kunt u beslissen of u door wilt gaan of niet. Alpha is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Iedereen is welkom!

Deelname aan deze cursus is gratis. De informatie-avond is in de Parochiezaal van de Bartholomeuskerk aan de Veenweg 36 te Nootdorp. Mail voor meer informatie over Alpha of bel met Jacinta Bunnik tel.nr. 06-45647007

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.