5 maart: Eten en Ontmoeten

29 februari 2020 - Pijnacker

In het Parochiehuis in de benedenzaal aan de Oostlaan 38A in Pijnacker verzorgen we een heerlijke, gezellige maaltijd waarbij u van harte welkom bent op donderdag 5 maart a.s.

De warme maaltijd bestaat uit drie gangen: soep, hoofdgerecht en een dessert. U bent welkom vanaf 17.00 uur. Om 17.30 uur begint de maaltijd en eindigt om 18.45 uur.

De kosten bedragen € 4,= per persoon.

Opgeven kan hier. via: en op de lijst achter in de kerk. Als u zich opgeeft via de mail, wel graag vermelden dat u in Pijnacker komt eten.

Dick Vrijburg, diaken