26 mei: Orgelconcert Pijnacker

20 mei 2019 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Op 26 mei 2019 te 15.00 uur vindt er een bespeling plaats van het recent gerestaureerde P.J. Adema-orgel in de Joannes de Dooperkerk, Oostlaan 38, te Pijnacker.

Het orgel is gerestaureerd door Adema's Kerkorgelbouw b.v. uit Hillegom.

Het concert wordt verzorgd door adviseur Ton van Eck en de vaste bespelers Ed van Aken en Gerard Bart. Orgelbouwer Ronald van Baekel zal een toelichting geven op de restauratie. Het geheel is gratis toegankelijk. Na afloop wordt er koffie en thee geschonken. Hier vindt u het programma.