Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

10 en 11 oktober: Oogstdankdag

08 oktober 2020 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Tijdens het weekeinde van 10 en 11 oktober wordt de jaarlijkse Oogstdankdag in onze parochie gevierd.

Het jaar 2020 is ook voor de kwekers  heel anders verlopen dan zij het zich in januari voorgesteld hadden. Het blijkt maar weer, dat we niet alles zelf in de hand hebben. Soms is dat met de oogst ook zo, tegenslag overkomt je. Desalniettemin willen we een keer per jaar even stil staan bij onze oogst. We willen onze dankbaarheid uiten, dat het ons gegeven is iets te kunnen en mogen oogsten.

Rond het altaar zullen producten uit de plaatselijke tuinbouw staan. Na afloop gaan deze naar parochianen die een steuntje kunnen gebruiken.

Er is een collecte aan verbonden. Het goede doel is de Stichting Live Life Foundation. De Stichting is bezig een kraamkliniek te realiseren in Malawi. Onze parochiaan Mariska de Bruijn is daar bij betrokken. Zie hier voor meer info.