In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Zorg om het levenseinde

Maandag 18 november
20:00 - 22:00
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Locatie: Ontmoetingskerk Klapwijkseweg 91 2642 RA Pijnacker

Het Beraad van Kerken Pijnacker nodigt u uit voor een thema– en gespreksavond op maandag 18 oktober om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, 2642 AH Pijnacker over

Zorg om het levenseinde

Deskundige informatie wordt gegeven door Paul Lieverse. Paul Lieverse (65) is een ervaren arts. Hij werkte 30 jaar in een ziekenhuis voor kankerpatiënten als anesthesioloog en pijnarts. Ook is hij actief in CMF Nederland, vereniging van christelijke artsen. Hij spreekt regelmatig over pijn en lijden voor zorgverleners en patiëntenverenigingen. Verder wordt aandacht gegeven aan pastorale zorg. De avond is toegankelijk voor alle inwoners van Pijnacker-Nootdorp die belangstelling hebben voor dit onderwerp. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) schrijft: ‘Het gesprek over de dood is van levensbelang. Iedereen moet de dood onder ogen zien’.

De avond is niet alleen van belang voor ouderen zelf, maar ook voor mantelzorgers en mensen die vragen hebben over familieleden, vrienden of kennissen in de laatste levensfase. Bezoekers en belangstellenden krijgen gelegenheid om vragen te stellen, zowel vooraf als tijdens de bijeenkomst.

U kunt vooraf vragen sturen naar dit mailadres De organisatie stuurt de vragen door naar de spreker. Noteer de datum: 18 november 2019, inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur, verwachte eindtijd 22.00 uur.

Locatie Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, 2642 AH Pijnacker.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.